Ont i huvudet..

Hamnade i slagsmål med min s.k. "syster" så fick en spark på huvudet metall på benet osv osv osv..
Men jupp har inte gjort så mkt idag.. ätit o ruttnat hemma. Lyssnat en hel del på musik som är min bästa vän i alla tillfällen!
Jag är verkligen kissnödig men för lat för att gå upp och jag vill ju också till köket för att laga mackor eller något annat gott men jag orkar inte med camparna där borta.. dvs mina båda systrar. Den äldsta snackar jag med då o då.. men den yngsta som är äldren mig .. Ja vi får se hur länge vi surar på varandra för jag är verkligen inte hennes vän just nu!
Btw, Jag har en storebror som är 20 bast, en syster som är 18 bast i maj, en "syster" som är 15 bast o jag snart en tonåring :) Mina föräldrar är dock skilda och jag bor hos min underbara mamma :)
Men vi hörs senare, puss på er :)


Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Muskan och är 12 år gammal, Jag har utsatts för mobbning när jag var yngre, Och idag tänkte jag på hur jag blev behandlad 3 år sen. Ifall man ser tänker på mitt liv hur det är idag så är det mycket bättre än vad det var då. Du är vacker! Dessa tre ord är bland de viktigaste orden du någonsin kommer höra i livet.
I am Beautiful är min blogg som bl.a. handlar om min vardag, Och mitt förtroende och annat. Och om hur samhället lyckas påverka oss. Jag hoppas verkligen ni gillar den och sprider den för att informationen som kommer skrivas i denna blogg kan vara riktigt viktigt för andra att veta!
Det här är jag:
 
Hoppas verkligen ni följer denna blogg och får tycke för den! Kram!


RSS 2.0